I Orkla eftersträvar vi att ha en unik och konkurrenskraftig kompetens inom våra innovationsprocesser. Vi strävar ständigt efter att utveckla  nya koncept och produkter som är konkurrenskraftiga.

Samtidigt erbjuder vi en kultur för varumärkesbyggande där vi tar sikte på att ha kompetens och förmågor i världsklass för att förstå den lokala konsumenten, shopparen och kunden. Vi använder den värdefulla insikten till att positionera våra märkesvaror på ett värdeskapande sätt och genom innovation tillgodoser vi konsumenternas behov samtidigt som vi kommunicerar mer effektivt för att generera köp och märkeslojalitet. 

Inom marknadsföring och Brand Management erbjuder vi en innovativ, krävande och rolig arbetsmiljö med sikte på kompetens- och karriärutveckling centralt i Orkla. Kompetensen byggs genom intern utbildning och inkluderar vidareutbildning i Orklas egen varumärkesskola (Orkla Brand Academy) där man lär sig mer om varumärkestyrning och innovation från början till slut. Vårt mål är att utveckla framgångsrika medarbetare som siktar mot att fylla framtida ledarbefattningar i företaget och vidare inom Orkla-koncernen.

Möjligheterna inom marknadsföring och Brand Management inkluderar traditionella Brand Manager-roller där du arbetar med ett eller flera märken i en och samma portfölj. Dessutom rekryterar vi produktutvecklare, digitala specialister, experter på sociala medier och innovationsspecialister.

Se en komplett lista över aktuella öppningar inom Marknadsföring och Brand Management nedan.

Läs om Aksel och Karolines erfarenheter eller gå in och läs våra People Stories för att få veta mer om de olika roller som du kan ha inom marknadsföring och Brand Management.

 

Se jobb i denna kategori

Sökresultat för "". Sida 1 av 1, resultat 1 till 3 av 3
Titel Placering Publicerat datum Sort descending
Återställ
El- och automationsingenjör
El- och automationsingenjör Kungshamn, SE, 451 81 2 juni 2023
Kungshamn, SE, 451 81 2 juni 2023
Vi söker dig som vill arbeta med orderhantering och lager/logistik på Jästbolaget Sollentuna, SE, 192 07 24 maj 2023
Kvalitetstekniker Orkla, Eslöv
Kvalitetstekniker Orkla, Eslöv Eslöv, SE, 241 81 22 maj 2023
Eslöv, SE, 241 81 22 maj 2023