Orkla IT är våra "in house"-experter som levererar tjänster till alla i Orkla. Det innefattar både IT, operationella tjänster, konsulttjänster och projektimplementering.

Orkla IT hette tidigare "Shared Services" som 2015 ändrades till "Orkla IT". Kompetensen breddades och enheten har nu följande strategiska prioriteter: 

Anpassa till ny teknologi och göra det möjligt för Orkla att använda digitalisering som strategisk affärshandel / för att uppnå konkurrensfördelar.

- Stötta Orklas utveckling i nya länder och erbjuda en konkurrenskraftig IT-avdelning för att stödja efterfrågan i Östeuropa.

Vår ambition och strategi för framtida infrastruktur är "Cloud först". Dessutom har vi flera globala projekt, som implementering av en modern företagsapplikationsportfölj och arkitektur från marknadsledande programvaruhus. Inom Orkla IT har unga IT-kunniga stora karriärmöjligheter när det gäller allt från programmeringsintegrering med hjälp av den nyaste molndrivna teknologin, till big data och analys av stora datamängder, leverantörsstyrning mot de globala marknadsledande IT-aktörerna, IT-ekonomistyrning av en betydande kostnadsbas, arkitektur och informationssäkerhet i ett komplext IT-landskap och processrelaterat verksamhetsstöd till en av de största konsumentvaruproducenterna i Europa.

Om du vill arbeta med marknadsledande teknologi, implementering och drift av IT-projekt och applikationer i ett av Europas ledande varumärkesföretag, så vill vi gärna komma i kontakt med dig. Har du lust att vara med och bygga framtidens Orkla, tveka inte att söka till vårt nya Young Professional IT-program.

Se nedan för en komplett lista över lediga karriärmöjligheter inom Orkla IT.

Läs om Kati, Christoffer og Katinkas resa i Orkla, eller gå in och läs om andra roller i våra People Stories.

Se jobb i denna kategori

Sökresultat för "". Sida 1 av 1, resultat 1 till 3 av 3
Titel Placering Publicerat datum Sort descending
Återställ
Vi söker dig som vill arbeta med orderhantering och lager/logistik på Jästbolaget Sollentuna, SE, 192 07 2023-maj-24
Kvalitetstekniker Orkla, Eslöv
Kvalitetstekniker Orkla, Eslöv Eslöv, SE, 241 81 2023-maj-22
Eslöv, SE, 241 81 2023-maj-22
Ekonomiassistent
Ekonomiassistent Lomma, SE 2023-maj-04
Lomma, SE 2023-maj-04