Orkla on ylpeä siitä, että se omistaa koko arvoketjun tuoteidean muodostamisesta aina siihen saakka, kun kuluttaja ostaa valmiin tuotteen. Olemme sitoutuneet käyttämään kestävästi tuotettuja raaka-aineita ja keskitymme aktiivisesti arvoketjun parantamiseen tähtääviin hankkeisiin. 

Ostajamme työskentelevät suoraan toimittajien kanssa ja auttavat päivittäin varmistamaan, että saavutamme strategiset tavoitteemme. Kun raaka-aineet saapuvat tehtaalle, tehtaassa työskentelevät työntekijämme ovat vastuussa siitä, että miljoonat kuluttajat voivat luottaa saavansa odotustensa mukaisen ja ansaitsemansa laadukkaan tuotteen. Orklalla on myös erikoistuneita tiimejä, jotka toteuttavat suuria, laaja-alaisia parannushankkeita ja pyrkivät jatkuvasti tunnistamaan synergioita ja löytämään uusia toimintatapoja.

Jos etsit logistiikkaan ja tuotantoon liittyvää työtä, Orkla voi tarjota monia erilaisia urapolkuja. Kaikkialla Euroopassa sijaitsevien tehtaidemme tuotantoympäristöissä on tarjolla erilaisia rooleja aloittelijatason paikoista johtotehtäviin. Lisäksi rekrytoimme työntekijöitä useille erilaisille erityisaloille, joita ovat muun muassa ympäristö, työsuojelu, laadunvarmistus, hankinta, logistiikka, koneistus, robotiikka ja automatiikka. Koska tarjolla olevat roolit ovat keskenään varsin erilaisia, rekrytoimme mielellämme monenlaisista akateemisista taustoista tulevia ja monenlaista työkokemusta omaavia työntekijöitä.

Tutustu Orklan työntekijöiden uratarinoihin.

Vahdi tässä luokassa olevia työpaikkoja

Hakutulokset: "". Sivu 1 / 1, tulokset 1 - 1 / 1
Ammattinimike Sijainti Lähettämispäivä Sort descending
Nollaa
Sesonkityöntekijä
Sesonkityöntekijä Vaajakoski, FI 5.5.2023
Vaajakoski, FI 5.5.2023