Orkla tilbyder et miljø, hvor vi stræber efter at have en unik og konkurrencedygtig ekspertise inden for vores forbrugerdrevne innovationsprocesser. Vi er forpligtet til konstant at stræbe efter at udvikle nye koncepter og produkter, som er konkurrencedygtige. 

Samtidig tilbyder vi en kultur inden for varemærkeopbygning, hvor vi sigter mod at have ekspertise i verdensklasse for at forstå den lokale forbruger, shopper og kunde. Vi bruger denne værdifulde indsigt til at positionere vores varemærker på en værdiskabende måde, der opfylder forbrugernes behov gennem innovation og kommunikere mere effektivt for at generere køb og varemærkeloyalitet.

Inden for Markedsføring og Brand Management tilbyder vi et innovativt, udfordrende og sjovt markedsmiljø, hvor ekspertise og karriereudvikling tilbydes centralt. Ekspertisen skabes gennem intern uddannelse og omfattende videreuddannelse på Orklas egen varemærkeskole (Orkla Brand Academy), hvor du lærer om brand management og innovation fra start til slut. Vores mål er at udvikle succesfulde medarbejdere, der kan stræbe efter at udfylde fremtidige ledelsesstillinger i virksomheden og videre i Orkla-koncernen.

Muligheder i Markedsføring og Brand Management omfatter traditionelle roller som Brand Manager, hvor du arbejder med et eller flere varemærker inden for en bestemt portefølje. Derudover rekrutterer vi produktudviklere, digitale fagfolk, eksperter i sociale medier og innovationsspecialister.

Se nedenfor for en komplet liste over nuværende muligheder for Markedsføring og Brand Management.

 
Ryd
Indlæser...

Se job i denne kategori

Gem kategori som RSS Feed,
Søgeresultater for "". Side 1 af 1, resultater 1 til 3
Stilling Sted Dato Sort descending
Nulstil
Søg uopfordret hos Orkla House Care
Søg uopfordret hos Orkla House Care Ishøj, DK, 2665 07-07-2020
Ishøj, DK, 2665 07-07-2020
Søg uopfordret hos Orkla Care Danmark
Søg uopfordret hos Orkla Care Danmark Ishøj, DK, 2635 06-07-2020
Ishøj, DK, 2635 06-07-2020
Uopfordret ansøgning
Uopfordret ansøgning Søndersø, DK, 5471 29-06-2020
Søndersø, DK, 5471 29-06-2020