Når du liker å vinne, føles det godt å spille på det vinnende laget. Men det føles enda bedre å spille på laget som hjelper alle med å vinne: Selskapet, kundene, og - viktigst av alt - forbrukere.

Salg er det bankende hjertet i Orklas virksomhet og representerer en rekke karrieremuligheter for mennesker med ulike bakgrunner og profiler. Vanligvis er vår vanligste inngangposisjon en Key Account assistent hvor du jobber med store kunder og lærer alt om forhandling og prising av produkter samt kundeforhold i de ulike kanalene.

De fleste av selskapene våre har en klassisk salgsstruktur og tilbyr forretningsorienterte stillinger for både nye og erfarne kandidater. I tillegg er Orkla, som mange selskaper, fokusert på å utvikle våre Elektroniske handelskanaler på tvers av alle våre lokasjoner, derfor er vi alltid på utkikk etter nye talenter innen dette forretningskritiske området.

Innen Orkla ASA har vi et team som håndterer prosjektstyringsprosjekter på gruppebasis. I tillegg til å administrere inntekter, er det et lite team med e-handel og digitale salgsspesialister som arbeider sentralt. Disse støtter våre datterselskaper i deres digitale initiativer. Det vi er mest begeistret for innen dette teamet er en nyopprettet avdeling som vil jobbe med Amazon Sales Pilot Project for Orkla i Norden. Denne typen avdeling krever digitale salgs- og markedsføringsevner og representerer hvordan grensene mellom de ulike fagområdene blir mer integrert, noe som igjen skaper mobilitet innenfor Orkla-systemet.

Salg er en spennende og stadig skiftende funksjon hos Orkla som tilbyr en rekke forskjellige karrieremuligheter til mennesker med forskjellige bakgrunner og profiler. Ved å styrke vårt arbeid og å være ambisiøse holder vi våre tilnærminger friske og vår suksess foran konkurrentene. Ved å jobbe med våre merkevarer har du muligheten til å utvikle din karriere, våre forbrukere og kunder. Våre selgere forstår viktigheten av deres roller og ansvar for å bidra til fortsatt suksess for Orkla og våre merker.

Se nedenfor for en komplett liste over aktuelle muligheter innen salg.

Les om Florent erfaring eller klikk gjennom våre People Stories for å høre fra om de forskjellige rollene du kan ha innen salg.

Overvåk jobber i denne kategorien

Søkeresultater for "". Side 1 av 1, resultat 1 til 5 fra 5
Tittel Sted Dato publisert Sort descending
Tilbakestill
Key Account Manager
Key Account Manager Oslo, NO, 0277 1. jun. 2023
Oslo, NO, 0277 1. jun. 2023
Vedlikeholder Nidarfabrikken
Vedlikeholder Nidarfabrikken Trondheim, NO, 7045 31. mai 2023
Trondheim, NO, 7045 31. mai 2023
Kunde- og kategorikonsulent
Kunde- og kategorikonsulent NO 16. mai 2023
NO 16. mai 2023
Servicetekniker - Bergen
Servicetekniker - Bergen NO, 1081 12. mai 2023
NO, 1081 12. mai 2023
Servicetekniker
Servicetekniker Ytre salg, NO, 1081 11. mai 2023
Ytre salg, NO, 1081 11. mai 2023