När du gillar att vinna, känns det fint att spela i det vinnande laget. Med det känns ännu bättre att spela i laget som hjälper alla fram till seger: företaget, kunderna och – viktigast av allt – konsumenterna.

Försäljningen är det pulserande hjärtat i Orklas verksamhet och erbjuder många karriärmöjligheter för personer med olika bakgrund och profil. Tjänsten som Key Account-assistent är den vanligaste inkörsporten. Då arbetar man med stora kunder och lär sig allt om förhandling, prissättning av produkter och kundrelationer i de olika kanalerna.

De flesta av våra företag har en klassisk försäljningsstruktur med affärsinriktade tjänster för både nya och erfarna kandidater. Precis som många andra företag fokuserar dessutom Orkla på att utveckla   elektroniska handelskanaler tvärs över alla verksamheter. Därför letar vi hela tiden efter nya talanger på det här affärskritiska området.

I Orkla ASA har vi ett team som hanterar projekt för intäktsoptimering i olika grupper.  Förutom att administrera intäkter, finns ett litet team specialister som arbetar centralt med e-handel och digital försäljning. De stöttar våra dotterbolags digitala initiativ. Det vi är mest spända på inom det här teamet, är en nyinrättad avdelning som ska arbeta med Amazon Sales Pilot Project för Orkla i Norden. Tjänsterna är helt nya inom Orkla och entreprenörinriktade till sin natur. Rollerna kräver digital försäljnings- och marknadsföringsförmåga och illustrerar hur gränserna mellan de olika fackområdena alltmer suddas ut, något som i sin tur skapar mobilitet inom Orkla-systemet.

Försäljning är en spännande och ständigt skiftande funktion hos Orkla som erbjuder en rad olika karriärmöjligheter för människor med olika bakgrund och profil. Genom att arbeta målinriktat och ambitiöst  kan vi vara nyskapande och säkra oss affärsmässiga framgångar före konkurrenterna. Arbete med våra märkesvaror ger dig möjlighet att utveckla din karriär, till fördel för våra konsumenter och kunder. Våra försäljare förstår hur viktiga deras roller är och hur stort ansvar de axlar för Orklas och våra märkens fortsatta framgångar.

Se nedan för en komplett lista över aktuella öppningar inom försäljning.

Läs om Florents erfarenheter eller gå in och läs våra People Stories för att få veta mer om de olika rollerna du kan ha inom försäljning. 

Se jobb i denna kategori

Sökresultat för "". Sida 1 av 1, resultat 1 till 3 av 3
Titel Placering Publicerat datum Sort descending
Återställ
Vi söker dig som vill arbeta med orderhantering och lager/logistik på Jästbolaget Sollentuna, SE, 192 07 2023-maj-24
Kvalitetstekniker Orkla, Eslöv
Kvalitetstekniker Orkla, Eslöv Eslöv, SE, 241 81 2023-maj-22
Eslöv, SE, 241 81 2023-maj-22
Ekonomiassistent
Ekonomiassistent Lomma, SE 2023-maj-04
Lomma, SE 2023-maj-04