Orkla IT er vores "in house" eksperter, der leverer tjenester til alle i Orkla. Det omfatter både IT, driftstjenester og projektgennemførelse og rådgivningsopgaver

Orkla IT var tidligere "Shared Services" og blev ændret til "Orkla IT" i 2015. De fik derefter en bredere ekspertise. Organisationen har følgende strategiske prioriteter:  

  • Tilpasning til nye teknologier samt det at gøre det muligt for Orkla at bruge digitalisering som et strategisk værktøj for at opnå en konkurrencemæssig fordel.
  • Støtte Orklas udvikling på nye markeder og tilbyde en konkurrencedygtig IT-afdeling til at understøtte efterspørgslen i Østeuropa.

Vores ambition og strategi for fremtidig infrastruktur er "Cloud First". Derudover er vi midt i flere globale projekter, hvor vi implementerer en moderne virksomhedsapplikationsportefølje og arkitektur fra vores markedsledende softwarehuse. I Orkla IT har unge fagfolk store karrieremuligheder. Alt fra programmeringsintegrationer ved hjælp af den nyeste teknologi, data i storskala og analyse på store datasæt, leverandørstyring til globale markedsledende IT-aktører, IT-økonomistyring af en betydelig omkostningsbase, arkitektur og informationssikkerhed i et komplekst IT-landskab og forretningsorienteret støtte til en af de største forbrugsvareproducenter i Europa.

Hvis du vil arbejde med markedsledende teknologier, implementering og drift af IT-projekter og applikationer i et af de førende varemærkeselskaber i Europa, vil vi gerne i kontakt med dig. Hvis du vil være med til at opbygge fremtidens Orkla, må du ikke tøve med at ansøge vores nyoprettede Young Professional IT-program.

Se nedenfor for en komplet liste over ledige karrieremuligheder i Orkla IT
 

Se job i denne kategori

Søgeresultater for "". Side 1 af 1, resultater 1 til 5 af 5
Stilling Sted Dato bogført Sort descending
Nulstil
Uopfordret ansøgning
Uopfordret ansøgning Søndersø, DK, 5471 17. sep. 2023
Søndersø, DK, 5471 17. sep. 2023
Salgskonsulent til Nordjylland
Salgskonsulent til Nordjylland Søndersø, DK, 5471 7. sep. 2023
Søndersø, DK, 5471 7. sep. 2023
Business Controller
Business Controller Vallensbæk Strand, DK, 2665 5. sep. 2023
Vallensbæk Strand, DK, 2665 5. sep. 2023
Søg uopfordret hos Orkla Care Danmark
Søg uopfordret hos Orkla Care Danmark Ishøj, DK 1. sep. 2023
Ishøj, DK 1. sep. 2023
Salgskonsulent Midtjylland
Salgskonsulent Midtjylland Vallensbæk Strand, DK, 9000 1. sep. 2023
Vallensbæk Strand, DK, 9000 1. sep. 2023