I Orkla er det en rekke karrieremuligheter innen økonomi som spenner fra nyutdannede til erfarne stillinger. Vi har en bedriftsfunksjon basert på vårt HQ i Skøyen som dekker finansiell kontroll, internrevisjon, regnskap og skatt. I tillegg har hvert forretningsområde en egen finansdirektør og en finansiell støttefunksjon.

Business Controller stillingen representerer mesteparten av rekruttering på dette området, og vi har en tendens til å ansette enten nyutdannede eller kandidater som allerede har litt arbeidserfaring. Disse roller kan enten være forretningsområdespesifikke (KA-modell) eller basert i ASA. Typiske prosjekter du vil jobbe med er blant annet:

  • Dypdykking i arbeidskapital
  • Risikomodellering
  • Støtte de interne finansstrømmene.

Som controller vil du også være involvert i å analysere og kommunisere de underliggende årsakene bak Orklas kvartalsresultater, noe som er en viktig interesse for aksjemarkedet og investorer. Du får muligheten til å jobbe tett med Executive Management Team og Investor Relations i Orkla, som representerer en flott mulighet for læring og eksponering for seniornøkkelpersoner.

Vi rekrutterer også stillinger innen Finansiell planlegging og analyse (Business Controlling) og inn i regnskapsområdet. Muligheter innen disse områdene inkluderer Skatt og Forsikring som krever et høyt nivå av kunnskap og erfaring. For de med mer bank / finansiell bakgrunn og transaksjonsopplevelse, er treasuryavdelingen et ideelt sted for denne typen profil.

Orkla representerer et flott finansmiljø for læring og utvikling for alle som søker en karriere i økonomi eller drømmer om å være en fremtidig administrerende direktør! Vi arbeider hele tiden ut i fra utmerkede standarder som både inspirerer og utvikler våre ansatte gjennom en høy grad av ansvar og variert erfaring. Vi benytter oss også av våre finansfagfolk til å inngå ikke-tradisjonelle roller, slik som:

  • Kommersielt salg
  • Forretningsutvikling
  • IT
  • HR –

Det er ingen begrensninger når det gjelder karriereveier i Orkla både lokalt og internasjonalt. Mange av våre administrerende direktører kommer fra finans, noe som understreker at det ikke finnes grenser når det gjelder utvikling og fremtidige stillinger i selskapet.

For mer informasjon om ledige stillinger og hvilke muligheter vi tilbyr innenfor finans, se nedenfor.

Les om Isabels erfaring, eller klikk deg igjennom andre ansattes erfaringer her.

Overvåk jobber i denne kategorien

Søkeresultater for "". Side 1 av 1, resultat 1 til 4
Tittel Sted Dato publisert Sort descending
Tilbakestill
Salgsfremmer
Salgsfremmer NO 05.okt.2022
NO 05.okt.2022
Brand Manager
Brand Manager Oslo, NO, 0277 05.okt.2022
Oslo, NO, 0277 05.okt.2022
Salgskonsulent
Salgskonsulent NO, 1081 22.sep.2022
NO, 1081 22.sep.2022
Servicetekniker
Servicetekniker NO, 1081 09.sep.2022
NO, 1081 09.sep.2022