I Orkla finns en rad karriärmöjligheter inom ekonomi, med tjänster för såväl nyutbildade som erfarna medarbetare. Vi har en koncernfunktion vid vårt huvudkontor på Skøyen i Oslo som ansvarar för controllerfunktion, internrevision, redovisning och skatt. Dessutom har varje affärsområde en egen finans/ekonomidirektör och en ekonomistödfunktion. 

Inom ekonomiområdet rekryterar vi huvudsakligen  Business Controllers  och vi anställer gärna helt nyutbildade eller kandidater som redan har lite arbetserfarenhet. Rollerna är antingen direktrelaterade till affärsområdena (KA-modellen) eller till Orkla ASA. Typiska uppgifter en Business Controller kan ha är att fördjupa sig i det arbetande kapitalet, arbeta med riskmodellering eller att stödja arbetet med de interna finansströmmarna. Som controller är man också involverad i analys och kommunikation av de underliggande orsakerna till Orklas kvartalsresultat, vilket är av största intresse för aktiemarknaden och investerare. Arbetsuppgifter som anknyter till vårt Executive Management Team och Investor Relations ger utmärkta möjligheter till utveckling och exponering mot erfarna nyckelpersoner.

Vi rekryterar också till tjänster inom finansplanering och analys (Business Controlling) och till redovisning. Men inte lika mycket, eftersom vårt transaktionsarbete i huvudsak sker vid vårt redovisningscenter i Estland. Möjligheterna inom områden som skatt och försäkring kräver kunskap och erfarenhet på hög nivå. Tjänster inom dessa områden rekryteras nästan alltid från sökande med erfarenhet. För kandidater med bank/finans/transaktionsbakgrund är treasuryavdelningen något att titta närmare på.

Orkla erbjuder en utmärkt finansmiljö att utvecklas i för alla som söker en karriär inom ekonomi eller drömmer om en framtid som VD!  I vårt arbete strävar vi hela tiden efter bästa standard vilket både inspirerar och utvecklar våra medarbetare genom att ge ett stort mått eget ansvar och varierad erfarenhet.  Vi använder oss också av våra  kunniga ekonomimedarbetare för att fylla icke-traditionella roller inom kommersiell försäljning, affärsutveckling, IT och HR – det finns inga begränsningar när det gäller karriärvägar i Orkla varken lokalt eller internationellt. Många av våra VD:ar kommer från ekonomisidan, vilket bekräftar att det inte finns några gränser för utveckling och framtida befattningar inom företaget.

För mer information om lediga tjänster och vilka möjligheter vi erbjuder inom finans, se nedan:

Läs om Isabels erfarenheter inom Finans.

Se jobb i denna kategori

Sökresultat för "". Sida 1 av 1, resultat 1 till 3 av 3
Titel Placering Publicerat datum Sort descending
Återställ
Vi söker dig som vill arbeta med orderhantering och lager/logistik på Jästbolaget Sollentuna, SE, 192 07 2023-maj-24
Kvalitetstekniker Orkla, Eslöv
Kvalitetstekniker Orkla, Eslöv Eslöv, SE, 241 81 2023-maj-22
Eslöv, SE, 241 81 2023-maj-22
Ekonomiassistent
Ekonomiassistent Lomma, SE 2023-maj-04
Lomma, SE 2023-maj-04