På Orkla findes der en række karrieremuligheder inden for økonomi, der spænder fra kandidater til erfaringskrævende stillinger. Vi har en forretningsfunktion baseret på vores hovedkvarter i Skøyen, der dækker finansiel kontrol, intern revision, regnskab, skat og skat. Derudover har hvert forretningsområde sin egen økonomidirektør og finansielle støttefunktion.

Rollen som forretningscontroller repræsenterer hovedparten af rekruttering på højt niveau, og vi har for vane at ansætte enten nyuddannede eller kandidater, der allerede har en vis erhvervserfaring. Disse roller kan enten være forretningsområdespecifikke (KA-modeller) eller baserede i ASA. Typiske projekter, du vil arbejde med, er at dykke ned i arbejdskapital, risikomodellering eller understøtte de interne finansielle strømme. Som controller vil du også være involveret i at analysere og kommunikere de bagvedliggende årsager til Orklas kvartalsresultater, hvilket er en vigtig interesse for aktiemarkedet og investorer. Du får mulighed for at arbejde tæt sammen med Executive Management Team og Investor Relations på Orkla, hvilket udgør en fantastisk mulighed for læring og eksponering for ledende nøglepersoner.

Vi ansætter også inden for Financial Planning and Analysis (Business Controlling) og inden for regnskabsområdet. Disse områder er ikke så store, fordi meget af vores transaktionsarbejde udføres på vores regnskabscenter i Estland. Muligheder inden for disse områder omfatter Skat og Forsikring, der kræver høj ekspertviden og erfaring. Disse stillinger rekrutteres næsten altid på et erfarent niveau. For personer med mere baggrund inden for bank/finans samt transaktionserfaring er skatteafdelingen et ideelt sted.

Orkla repræsenterer et godt finansielt miljø for læring og udvikling for alle, der søger en karriere inden for økonomi eller drømmer om at være en fremtidig CEO! Vi arbejder hele tiden på fremragende standarder, som både inspirerer og udvikler vores medarbejdere gennem en høj grad af ansvar og alsidig erfaring. Vi oplever også vores finansielle fagfolk indgå i ikke-traditionelle roller inden for kommercielt salg, forretningsudvikling, it og HR. Du er ikke begrænset, hvad angår karriereveje i Orkla, hverken lokalt og internationalt. Mange af vores administrerende direktører har en finansiel baggrund, så der er ikke nogen grænse med hensyn til udvikling og fremtidige stillinger.

Se nedenfor for mere information om ledige stillinger, og hvilke muligheder vi tilbyder inden for finans.

 
Ryd
Indlæser...

Se job i denne kategori

Gem kategori som RSS Feed,
Søgeresultater for "". Side 1 af 1, resultater 1 til 4
Stilling Sted Dato Sort descending
Nulstil
Uopfordret ansøgning
Uopfordret ansøgning Søndersø, DK, 5471 28-07-2020
Søndersø, DK, 5471 28-07-2020
Søg uopfordret hos Orkla Care Danmark
Søg uopfordret hos Orkla Care Danmark Ishøj, DK, 2635 24-07-2020
Ishøj, DK, 2635 24-07-2020
Indkøbskoordinator
Indkøbskoordinator Vallensbæk Strand, DK, 2635 20-07-2020
Vallensbæk Strand, DK, 2635 20-07-2020
Søg uopfordret hos Orkla House Care
Søg uopfordret hos Orkla House Care Ishøj, DK, 2665 07-07-2020
Ishøj, DK, 2665 07-07-2020