Orkla tarjoaa paljon erilaisia uramahdollisuuksia taloushallinnon parissa sekä vastavalmistuneille että jo kokemusta keränneille hakijoille. Kullakin Orklan liiketoiminta-alueella on oma CFO:nsa ja taloushallinnon tukitoimintonsa.

Suurin osa vastavalmistuneista tai jo jonkin verran työkokemusta (1-3 vuotta) keränneistä hakijoista rekrytoidaan business controllerin rooliin. Työntekijänä osallistut projekteihin, jotka tyypillisesti liittyvät muun muassa käyttöpääoman hallintaan, riskien mallinnukseen tai sisäisten rahoituslähteiden tukitoimintoihin. Controllerina osallistut myös Orklan neljännesvuositulosten taustalla olevien syiden analysointiin ja viestintään, mikä on erittäin tärkeää niin osakemarkkinoiden kuin sijoittajien kannalta. Lisäksi sinulla on mahdollisuus työskennellä tiiviisti executive management -tiimin kanssa ja sijoittajasuhteiden parissa Orklan sisällä, mikä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia uutta ja verkostoitua avainhenkilöiden kanssa.

Rekrytoimme työntekijöitä myös rahoitussuunnittelun ja -analyysin (business controlling) sekä laskentatoimen tehtäviin. Näillä aloilla volyymit eivät ole suuria, koska suurin osa transaktiotoiminnasta tapahtuu Tallinnassa sijaitsevassa accounting centressä. Rekrytoimme uusia työntekijöitä kuitenkin myös asiantuntijatason osaamista ja kokemusta vaativiin rooleihin. Nämä tehtävät sopivat parhaiten niille, joilla on enemmän kokemusta pankki-/talousalalta, transaktioista, varainhallinnasta, fuusioista ja yritysostoista.

Orkla tarjoaa erinomaisen työympäristön talousalan ammattilaisille, joita motivoi erityisesti oppiminen ja kehittyminen, sekä kenelle tahansa talousalan urasta tai jopa toimitusjohtajan roolista haaveilevalle! Pyrimme jatkuvasti ylläpitämään korkealaatuisia standardeja, jotka sekä innostavat että kehittävät työntekijöitämme vastuullisuuden ja vaihtelevien kokemusten kautta. Talousalan ammattilaiset voivat meillä täyttää myös ei-perinteisiä rooleja myynnin, liiketoiminnan kehittämisen, IT:n tai HR:n alalla – Orklalla paikallinen tai kansainvälinen urakehityksesi ei koskaan ole rajoitettu. Monilla johtajistamme on talousalan tausta, joten kehityksen ja tulevien tehtävien suhteen vain taivas on rajana.

Lue, mikä on Idan mielestä parasta Orklalla.

Alla on lista tällä hetkellä avoinna olevista taloushallinnon paikoista.

Ladataan...

Vahdi tässä luokassa olevia työpaikkoja

Tallenna luokka RSS-syötteenä
Hakutulokset: "". Sivu 1 / 1, tulokset 1 - 4
Ammattinimike Sijainti Lähettämispäivä Sort descending
Nollaa
Brand Manager
Brand Manager Vantaa, FI 20.10.2021
Vantaa, FI 20.10.2021
Digital Content Specialist
Digital Content Specialist Vantaa, FI 15.10.2021
Vantaa, FI 15.10.2021
Kenttämyyntipäällikkö
Kenttämyyntipäällikkö Vantaa, FI 8.10.2021
Vantaa, FI 8.10.2021
Maintenance Leader
Maintenance Leader Vaajakoski, FI, 40801 1.10.2021
Vaajakoski, FI, 40801 1.10.2021