Kun pidät voittamisesta, voittavan joukkueen puolella on mukava pelata. Mutta vielä paremmalta tuntuu pelata joukkueessa, joka auttaa kaikkia voittamaan: niin yritystä kuin asiakkaita ja – kaikkein tärkeimpänä – kuluttajia.

Myynti on Orklan liiketoiminnan sydän ja tarjoaa monia erilaisia uramahdollisuuksia työntekijöille, joiden taustat ja osaamisalueet voivat olla hyvinkin erilaisia. Tavallisin aloittelijatason paikka on assistant key account, jonka puitteissa työskentelet yhden merkittävän avainasiakkaan parissa ja opit kaiken mahdollisen neuvotteluista, tuotehinnoittelusta, asiakassuhteiden rakentamisesta ja eri kanavien parissa työskentelemisestä.

Yritystemme myyntirakenne on useimmiten klassinen, ja ne tarjoavat liiketoimintasuuntautuneita työpaikkoja niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin kandidaateille. Lisäksi Orkla on monen muun yrityksen tapaan keskittynyt kehittämään sähköisen kaupan kanavia kaikilla alueilla, joten olemme aina kiinnostuneita uusista kyvyistä, joilla on osaamista tältä liiketoimintakriittiseltä alalta.

Orkla Groupilla Norjassa on tiimi, joka hoitaa tuottojohtamisprojekteja konsernitasolla. Tämän lisäksi on pieni tiimi, joka koostuu sähköisen kaupan ja digitaalisen myynnin asiantuntijoista, ja joka tukee tytäryhtiöitä eri maissa niiden digitaalisissa hankkeissa. Tällä hetkellä tiimi on erityisen ylpeä ja innoissaan hiljattain luodusta osastosta, joka työskentelee Amazon Sales Pilot Projectin parissa Pohjoismaissa. Tämä tiimi on Orklalle aivan uusi, ja se tulee olemaan luonteeltaan yrittäjähenkinen. Tällaiset roolit edellyttävät digitaalisen myynnin ja markkinoinnin osaamista ja niissä näkyy myös näiden alueiden välisten rajojen hämärtyminen ja lisääntynyt integrointi, mikä osaltaan kannustaa Orklan sisäistä liikkuvuutta.

Myyntifunktio on mielenkiintoinen ja jatkuvasti kehittyvä toiminto, joka tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia eri taustoista tuleville ja eri taitoja hallitseville ihmisille. Työskentelemällä sitkeästi ja kunnianhimoisesti voimme pitää lähestymistapamme raikkaina ja pysytellä kilpailussa vankasti haastajiemme edellä. Brändiemme parissa sinulla on mahdollisuus saavuttaa paljon niin oman urasi kuin kuluttajien ja asiakkaittemme hyväksi. Myyntihenkilöstömme edustajat ymmärtävät roolinsa merkityksen, ja velvollisuutensa edistää Orklan ja sen brändien jatkuvaa menestystä.


Lue Florentin ja Katin kokemuksista myynnin parissa tai tutustu muiden orklalaisten tarinoihin.

Alla on lista tällä hetkellä avoinna olevista paikoista myynnin parissa. 

Ladataan...

Vahdi tässä luokassa olevia työpaikkoja

Tallenna luokka RSS-syötteenä